Juurespihvit

Keitä ja kuori perunat, pilko juurekset ja keitä tarvittaessa 10 min. Raasta kasvikst karkeaksi raasteeksi, lisää joukkoon pilkottu sipuli.

Sekoitamjoukkoon muna, jauhot, suola ja mausteet.

Annostelepihviseosta pannulle ja tasoita pihveiksi.

Paista molemmilta puolilta 3-4 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Lammiju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna keitetty1829g1244kcal27.4g268.9g3.7g14.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g529g148kcal3.2g31.4g1.1g13.2g
Palsternakka 1016g646kcal5.1g119.9g4.1g45.7g
Kesäkurpitsa zucchini 1016g183kcal5.7g25.4g4.1g7.1g
Sipuli (kuorittu)244g66kcal3.2g11.7g0.5g4.1g
Vehnäjauho puolikarkea 81g279kcal8.3g56.9g1g2.8g
Kananmuna kuorineen punnittu244g307kcal26.8g0.7g22g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl41g366kcal0g0g40.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g6480kcal159.4g1029.8g154.4g175g
Valittu annoskoko5000g3240kcal79.7g514.9g77.2g87.5g
Annoskoko puolitettuna2500g1620kcal39.9g257.5g38.6g43.8g
Arvot/100g100g65kcal1.6g10.3g1.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348641