Jauhelihakastike

200 g Sipuli
20 g purjosipuli
4 kpl valkosipulin kynsiä
50 g porkkana
50g palsternakka
50 g selleri
50 g lanttu

300 g 7% naudan jauhelihaa
500 g dolmio bolognese classic ligth
2-3 dl vettä

oreganoa
mustaapippuria
suolaa

Kuori ja suikaloi vihannekset
suikaloi ja pilko sipulit

Kuullota sipuleita pannulla pari minuuttia, lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää kasvissuikaleet, hauduta hetki sitten dolmio kastike ja vesi tarkista maku ja jätä hautumaan kannen alle 20 minuutiksi.

Wuala! Tarjoa minkä tahansa pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)650g176kcal8.5g31.2g1.3g11.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g39g41kcal3.1g6.4g0.2g0.8g
Purjosipuli 65g15kcal1.2g1.6g0.1g1.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g163g46kcal1g9.7g0.3g4.1g
Palsternakka 163g103kcal0.8g19.2g0.7g7.3g
Selleri, annos 50g163g23kcal1.6g4.9g0g0g
Lanttu 163g47kcal1.6g7.5g0.5g2.9g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 976g1347kcal182.9g0g68.3g0g
Dolmio Light Classico Bolognese1626g602kcal19.5g126.8g1.6g11.4g
Vesi, vesijohtovesi 976g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 3.3g10kcal0.4g0.7g0.3g1.4g
Mustapippuri 6.5g18kcal0.7g2.5g0.2g1.7g
Suola, annos 3g8.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g4853kcal442.6g421g147g84.2g
Valittu annoskoko5000g2427kcal221.3g210.5g73.5g42.1g
Annoskoko puolitettuna2500g1213kcal110.7g105.3g36.8g21.1g
Arvot/100g100g49kcal4.4g4.2g1.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348953