Marianne-vadelmajuustokakku

POHJA
1. Sulata margariini (Älä käytä juoksevaa margariinia!)
2. Murskaa keksit
3. Sekoita keksit, sokeri ja vanilliinisokeri margariinin joukkoon
4. Painele seos irtopohjavuokaan leivinpaperin päälle

TÄYTE
1. Laita liivatelehdet (4 kpl) kylmään veteen likoamaan
3. Vatkaa Flora Vanilla vaahdoksi ja lisää tuorejuusto seoksen joukkoon (200g maustettua tuorejuustoa tai esim. 100 g maustamatonta tuorejuustoa + 100 g maustettua rahkaa, oman maun mukaan)
4. Lisää tomusokeri ja halutessasi Marianne Crush
5. Kuumenna kattilassa 1/4 dl mitä tahansa mehua ja lisää siihen puristetut liivatelehdet
6. Kaada mehu täytteen joukkoon
7. Lisää marjat irtopohjavuokaan keksipohjan päälle ennen täytettä TAI lisää hieman täytettä ja sen päälle marjat, ennen kuin kaadat koko täytteen pohjan päälle
8. Anna jähmettyä yön yli jääkaapissa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi576g2592kcal37.4g345.6g121g17.9g
Voi, 1 tl, 5 g192g1402kcal1.9g1.9g153.6g0g
Sokeri 92g374kcal0g92.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g31g123kcal0g30.4g0g0g
Vadelma, pakaste, pirkka, 0,5 pss1344g460kcal13.4g55.1g10.8g49.7g
Flora Vanilla 12%922g1751kcal41.5g147.5g110.6g0g
Philadelphia maustamaton tuorejuusto (Kraft), annos 25g576g1440kcal33.4g18.4g135.4g1.2g
Vaniljarahka (Valio), annos 200g691g1106kcal50.5g11.1g48.4g0g
Tomusokeri 1dl=60g115g461kcal0g115.2g0g0g
Liivatelehti, gelatiini77g268kcal65.7g0g0.1g0g
Marianne crush 150g384g1651kcal4.6g330.3g32.3g6.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g23256kcal496.8g2295.2g1224.4g150.6g
Valittu annoskoko5000g11628kcal248.4g1147.6g612.2g75.3g
Annoskoko puolitettuna2500g5814kcal124.2g573.8g306.1g37.7g
Arvot/100g100g233kcal5g23g12.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354901