KYPSÄT LOHITARTTARPIHVIT

600g lohta kuutioina
1 iso sipuli
1 kananmuna
2rkl kapriksia
2rkl piparjuuritahnaa
0.5 tl mustapippuria
ripaus suolaa
marg paistamiseen
tulee 12 pihviä

Pienennä lohi, kaprikset.

Sekoita kaikki ainekset lohen joukkoon ja paista esim.

lettupannulla pihvit.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Kaijukka2013
AineksetMääräEnergiaPHRK
LOHI tuore3934g7671kcal735.6g0g531.1g0g
Sipuli (kuorittu)328g89kcal4.3g15.7g0.7g5.6g
Kanamuna, paistettu (pirkka)328g721kcal42.9g1.6g61g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro197g60kcal4.1g8.3g1g6.3g
Mustapippuri 13g37kcal1.4g5g0.4g3.5g
Suola, annos 3g4.6g0kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 184g978kcal0.6g0.6g110.1g0g
Piparjuuri, annos 10g7.2g2.7kcal0.3g0.8g0g0.5g
Smetana, rasvaa n. 40 % 2g7.7kcal0g0g0.8g0g
Viinietikka 2g0.4kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g19133kcal1578.4g64g1410.2g31.8g
Valittu annoskoko5000g9566kcal789.2g32g705.1g15.9g
Annoskoko puolitettuna2500g4783kcal394.6g16g352.6g8g
Arvot/100g100g191kcal15.8g0.6g14.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355715