Juustoinen pekoni-kanarulla (Karpin keittokirja)

Nuiji leikkeitä ja levitä tuorejuusto.

Kääri rullalle ja pekonit ympärille.

Paista 50 min 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin ohutleike (Rainbow), annos 100g3805g3615kcal761.1g0g64.7g0g
Tuorejuusto, savuporo (Creme bonjour), annos 25g443g1150kcal13.3g19.9g119.5g0.4g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]752g2539kcal90.3g0g278.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g14608kcal1729.4g39.8g925g0.8g
Valittu annoskoko5000g7304kcal864.7g19.9g462.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna2500g3652kcal432.4g10g231.3g0.2g
Arvot/100g100g146kcal17.3g0.4g9.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358270