Raparperikiisseli

Mitat litroina

Kiisseli:
Raparperi 5dl
Vesi 1l
Sokeri 1dl

Suurus:
Vesi 1dl
Perunajauhot 6rkl

Valmistus:
Laita raparperinpalat, vesi ja sokeri kattilaan ja keitä hiljalleen noin 10 minuuttia.

Nosta kattila liedeltä.

Sekoita perunajauhot kylmään veteen.

Nosta kattila takaisin liedelle.

Kaada suurus ohuena nauhana koko ajan hyvin sekoittaen keitettyjen raparperinpalojen joukkoon.

Kun kiisseli pulpahtaa pari kertaa, se on valmista.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Einekseines
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 1433g483kcal9.9g78.8g1.4g20.1g
Vesi2865g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 244g989kcal0g243.3g0g0g
Vesi287g0kcal0g0g0g0g
Perunajauho 1dl=70g172g576kcal0.2g141g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g4094kcal20.2g926.2g2.8g40.2g
Valittu annoskoko5000g2047kcal10.1g463.1g1.4g20.1g
Annoskoko puolitettuna2500g1024kcal5.1g231.6g0.7g10.1g
Arvot/100g100g41kcal0.2g9.3g0g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361996