Yohin Vattujäde

1) Vatkaa valkuainen ja stevia kovaksi vaahdoksi ja nostele rahkajugurtin sekaan

2) Sörssi Vatut erillisessä kulhossa

3) Jäähdytä molemmat jääkaapissa 10-20min

4) Kaada massa jäätelökoneeseen ja anna hyrskyttää 5min

5)Lisää vattu sörsseli koneeseen

6) Anna koneen tehdä jäätelö valmiiks

7)Syö ja nauti

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Yohi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Quark & yogurt 0,9% (Milbona), annos 250g3049g1768kcal228.7g152.4g27.4g3g
Stevia jauhe (Naturals), annos 1g305g0kcal0g0g0g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 427g181kcal41.9g1.7g0.4g0g
Vadelma 1220g501kcal12.2g50g9.8g45.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g4900kcal565.6g408.2g75.2g96.2g
Valittu annoskoko5000g2450kcal282.8g204.1g37.6g48.1g
Annoskoko puolitettuna2500g1225kcal141.4g102.1g18.8g24.1g
Arvot/100g100g49kcal5.7g4.1g0.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=363231