Topposen lätyt

Sekoita ainekset paitsi sulatettu voi, lisää suola.

Anna turvota parikymmentä minuuttia.

Lisää sulatettu voi ja paista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 552 grammaa

Topponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 996g1421kcal124.5g3g102.1g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl1812g6522kcal36.2g48.9g688.4g0g
Kevytmaito, laktoositon maitojuoma, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 0,5ug 1812g701kcal59.8g50.7g27.2g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g109g60kcal6.5g3.3g2.2g108.7g
Vehnäjauho puolikarkea 91g311kcal9.2g63.4g1.1g3.2g
Voi 181g1314kcal2.2g0.7g147.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g20656kcal476.8g340g1936.6g223.8g
Valittu annoskoko5000g10328kcal238.4g170g968.3g111.9g
Annoskoko puolitettuna2500g5164kcal119.2g85g484.2g56g
Arvot/100g100g207kcal4.8g3.4g19.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365327