Pizza ala karppi D

Sekoita reseptin 5 ensimmäistä ainesta (pohjan ainekset) sekaisin ja anna turvota, kunnes paksuuntuu.

Itse sekoitin vielä sauvasekoittimella sileäksi, kun psyllium jäi paakkuiseksi :) tuo sekoitus paksunti ja kuohkeutti taikinaa kivasti myös.

Esipaistoin n. 5 min vaikka alkuperäisessä ohjeessa sanottiin, ettei tarvitse.

Täytä haluamillasi täytteillä ja paista n. 10 min. lisää. 200 astetta.

Ohjeesta tulee 1-2 annosta, nälästä (ja täytteiden määrästä) riippuen ;) .

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 498 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g211g116kcal12.7g6.3g4.2g211.1g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 1005g636kcal30.2g48.2g35.2g0g
Oliiviöljy 302g2666kcal0g0g301.5g0g
Kananmuna kuoreton 1106g1577kcal138.2g3.3g113.3g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Keittokinkku (Huhtahyvät)402g402kcal64.3g4g12.1g0g
Maissi, Makeaa Maissia, Rainbow (purkki 284g)1005g804kcal21.1g130.7g16.1g37.2g
Ketsuppi, Pirkka302g323kcal3g75.4g0g3.6g
Kastike, Thai Sweet Chili (Pirkka)151g286kcal0.8g67.8g0.9g6g
Arkijuusto viipale (Valio), annos 5g503g1658kcal135.7g0g120.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g16937kcal812g671.4g1207.8g515.8g
Valittu annoskoko5000g8469kcal406g335.7g603.9g257.9g
Annoskoko puolitettuna2500g4234kcal203g167.9g302g129g
Arvot/100g100g169kcal8.1g6.7g12.1g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368458