Jauheliha-kesäkurpitsavuoka

Voitele uunivuoka ja levitä pohjalle minispagetti.

Paista jauheliha sekä hienonnetut sipuliut ja chili.

Lisää mausteita makusi mukaan (itse käytin tuoreita yrttejä, suolaa, pippuria, kuivachiliä), pavut ja tomaattimurska sekä sulatejuusto.

Anna kiehua kokoon hetken aikaa.

Viipaloi kesäkurpitsa ja lado vuokaan kerroksittain kesäkurpitsaa ja jauhelihakastiketta.

Ripottele pinnalle korppujauhoa tai juustoraastetta.

Paista 200c reilut puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 439 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1992g360kcal11.2g49.8g8g13.9g
Kevyt jauheliha (Rainbow), annos 70g1224g2019kcal244.7g0g122.4g0g
Voi 34g248kcal0.4g0.1g27.8g0g
Tumma Minispagetti, Torino (1dl=60g)569g1992kcal91.1g364.3g14.8g34.1g
Sipuli (kuorittu)185g50kcal2.4g8.9g0.4g3.1g
Valkosipuli 57g62kcal4.5g9.3g0.3g1.2g
Chili paprika punainen43g17kcal0.9g3.8g0g0g
Mustapapu pahvipurkki (Gogreen), annos 170g484g532kcal38.7g67.7g4.8g38.7g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g370g925kcal70.3g0.1g81.4g0g
Korppujauho 43g156kcal4.5g32g0.4g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g12721kcal937.4g1072g520.6g186.6g
Valittu annoskoko5000g6360kcal468.7g536g260.3g93.3g
Annoskoko puolitettuna2500g3180kcal234.4g268g130.2g46.7g
Arvot/100g100g127kcal9.4g10.7g5.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371485