Rakuunaparmesaaniporkkanat

Kuori ja pieni porkkanat n. pikkusormen paksuisiksi tikuiksi.

Laita porkkanat vuokaan ja lisää oliiviöljy.

Paahda 200 asteisessa uunissa n. 20min.

Lisää 2 rkl rakuunaa, pippuri, suola ja parmesaani.

Sekoita ja tarjoa mm. paistetun nieriän kanssa.

Porkkana jää varsin aldenteksi, kypsemmäksi saat kun höyrytät porkkanoita ensin hetken.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Keole
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g4289g1201kcal25.7g255.2g8.6g107.2g
Oliiviöljy 47g417kcal0g0g47.2g0g
Mustapippuri 17g48kcal1.9g6.6g0.6g4.5g
Suola, annos 3g3.4g0kcal0g0g0g0g
Parmissimo - parmesanraaste643g2522kcal212.3g0g182.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g8376kcal479.8g523.6g478.2g223.4g
Valittu annoskoko5000g4188kcal239.9g261.8g239.1g111.7g
Annoskoko puolitettuna2500g2094kcal120g130.9g119.6g55.9g
Arvot/100g100g84kcal4.8g5.2g4.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371922