Kesäkurpitsalöllerö

350 gr kesäkurpitsaa raastettuna lisää joukkoon 2 munaa, pirkka grillijuusto 225 gr, sämpyläjauhoja 1,5 dl, purjoa raastettuna 100-150 gr ja rypsiöljyä 0,55 dl, suolaa ja pippuria maun mukaan.

Sekoita aineet ja leivo pihvejä, paista pannussa kunnes kypsän oloisia.

Syö ja nauti

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Takusa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa1822g310kcal7.3g45.5g10.9g12.8g
Kanamuna kuoreton, annos 100g625g887kcal78.1g1.9g64.3g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 417g1309kcal44g247.4g9.2g22.9g
Purjosipuli 781g179kcal14.1g18.7g1.6g16.4g
Rypsiöljy 156g1381kcal0g0g156.2g0g
Suola, annos 3g26g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.6g7.3kcal0.3g1g0.1g0.7g
Grillijuusto pirkka (Pirkka), annos 100g1171g2870kcal199.1g35.1g222.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g13884kcal685.8g699.2g929.6g105.6g
Valittu annoskoko5000g6942kcal342.9g349.6g464.8g52.8g
Annoskoko puolitettuna2500g3471kcal171.5g174.8g232.4g26.4g
Arvot/100g100g139kcal6.9g7g9.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373630