Kevyt bolognese parsakaalilla

Kuullota sipuli ja lisää joukkoon jauheliha.

Ruskista kevyesti.

Kaada joukkoon tomaattimurska ja tomaattipyre ja lisää puolitoista tölkillistä vettä.

Anna kiehua.

Kiehauta parsakaalit kevyesti ja lisää kastikkeeseen.

Mausta suolalla, pippurilla, basilikalla ja oreganolla.

Lisää joukkoon valkosipulimurskaa oman maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%2225g3782kcal444.9g0g222.5g0g
Sipuli (kuorittu)389g105kcal5.1g18.7g0.8g6.6g
Mutti paseerattu tomaatti501g160kcal8.5g23g0.5g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g389g288kcal17.5g50.2g0.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl56g501kcal0g0g55.6g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 1390g488kcal64.2g27.1g4.2g34.8g
Suola, annos 3g17g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 11g31kcal1.2g4.3g0.4g2.9g
Basilika, kuivattu 11g28kcal1.6g2.3g0.4g4.5g
Oregano, kuivattu 11g34kcal1.2g2.4g1.1g4.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g10834kcal1088.4g256g572.6g107.2g
Valittu annoskoko5000g5417kcal544.2g128g286.3g53.6g
Annoskoko puolitettuna2500g2709kcal272.1g64g143.2g26.8g
Arvot/100g100g108kcal10.9g2.6g5.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373963