Hirvi lanttupedillä

Paistetaan pannussa voissa hirven paistia isoiksi filepaloiksi leikattuna.

Paistetaan sipuli.

Leikataan lanttu pieniksi kuutioiksi.

Laitetaan uunivuokaan pohjalle lanttukuutiot, päälle paistetut paistin kappaleet ja sipuli, niitten päälle pekoni kuori.

Sekoitetaan kastike ainekset, eli kerma, sinappijauhe, suola, riistamauste ja pippuri maun mukaan ja kaadetaan kastike uunivuokaan ja uuniin 150 astetta ja annetaan kypsyä hitaasti 2 ja puol - kolme tuntii.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 1736g1951kcal366.8g0g52.1g0g
Lanttu 1042g301kcal10.4g47.9g3.1g18.7g
Sipuli 243g74kcal3g11.7g0.5g4.1g
Valkosipuli 69g75kcal5.5g11.3g0.4g1.5g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 486g1100kcal77.8g2.4g87.5g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)1389g2222kcal37.5g37.5g208.3g0g
Sinappi 35g46kcal1.5g4.9g2.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g11535kcal1005g231.4g708g49.8g
Valittu annoskoko5000g5768kcal502.5g115.7g354g24.9g
Annoskoko puolitettuna2500g2884kcal251.3g57.9g177g12.5g
Arvot/100g100g115kcal10.1g2.3g7.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383085