Parmesan fenkoli

Poista kova kanta, suikaloi fenkoli.

Kypsennä mikrossa suolalla maustettuja fenkolia n. 4min.

Pitäisi jäädä rapeaksi.

Sekoita parmesan ja 1/2 sitruunan mehu fenkolin sekaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Kuismvu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fenkoli, annos 100g4433g1374kcal55g323.2g8.9g137.4g
Suola, annos 3g56g0kcal0g0g0g0g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g279g1093kcal92g0g79.2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton232g49kcal0.7g3.7g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g5032kcal295.4g653.8g176.2g275.2g
Valittu annoskoko5000g2516kcal147.7g326.9g88.1g137.6g
Annoskoko puolitettuna2500g1258kcal73.9g163.5g44.1g68.8g
Arvot/100g100g50kcal3g6.5g1.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385646