Punainen linssikeitto

1. Kuori ja pilko sipulit ja valkosipulinkynsi

2. Kuullota sipulit oliiviöljyssä isossa kattilassa ja lisää valkosipuli

3. Murskaa kuivattu chili ja lisää se kattilaan

4. Lisää tomaattimurska ja vesi

5. Lisää linssit

6. Keitä linssejä noin puoli tuntia, kunnes ne ovat täysin kypsiä

7. Lisää kaprikset

8. Mausta keitto yrteillä, suolalla ja lusikallisella viinietikkaa.

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 397 grammaa

Nikkilovegod
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 346g105kcal4.3g16.6g0.7g5.9g
Valkosipuli 13g14kcal1g2.1g0.1g0.3g
Chili, vihreä, tuore 63g28kcal1.3g5g0.1g0.9g
Tomaattimurska 1573g463kcal8.8g83.4g3.1g29.9g
Vesi, vesijohtovesi 2203g0kcal0g0g0g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 755g2406kcal184.1g345.1g14.3g67.2g
Viinietikka 47g10kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g6050kcal399g904.8g36.6g208.4g
Valittu annoskoko5000g3025kcal199.5g452.4g18.3g104.2g
Annoskoko puolitettuna2500g1512kcal99.8g226.2g9.2g52.1g
Arvot/100g100g61kcal4g9g0.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386954