Päivin kaalijauhelihasoppa

Vesi kiehuvaksi, lisää liemikuutiot, paloitellut kaalit, sipulit, pippurit ja kun kaalit ovat pehmeitä, lisää paistettu (pippurimaustettu) jauheliha.

Anna hautua yhdessä miedolla lämmöllä n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 526 grammaa

Stadinhelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1901g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi31g88kcal2.8g2.2g7.2g0g
Sipuli (kuorittu)95g26kcal1.2g4.6g0.2g1.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha666g1105kcal126.4g0g66.6g0g
Kaali, valkokaali2277g480kcal27.3g77.4g4.6g47.8g
Maustepippuri, annos 1g1.1g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu29g30kcal2.3g4.6g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g3457kcal320g177.6g157.6g100g
Valittu annoskoko5000g1728kcal160g88.8g78.8g50g
Annoskoko puolitettuna2500g864kcal80g44.4g39.4g25g
Arvot/100g100g35kcal3.2g1.8g1.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387271