Pizza

Hiiva kädenlämpöseen veteen, perään jauhot suola ja öljy
Vaivataan taikinaksi ja annetaan nousta
Tasotetaan pellille ja täytteet päälle
N.250 astetta kunnes näyttää hyvältä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Annu45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g70g0kcal0g0g0g0g
Vesi635g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 222g1966kcal0g0g222.4g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)1588g4924kcal270g857.7g46.1g206.5g
Ketsuppi, meira172g120kcal2.6g27.4g0.2g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g750g202kcal9.7g36g1.5g12.7g
Valkosipuli 38g41kcal3g6.2g0.2g0.8g
Palvikinkku Wursti477g437kcal73.4g2.9g9.5g0g
Oltermanni, perinteinen349g1258kcal87.4g0g101.3g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g48g124kcal12.9g0g8.1g0g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g635g318kcal6.4g76.2g6.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g18781kcal930.8g2012.8g791.4g440g
Valittu annoskoko5000g9390kcal465.4g1006.4g395.7g220g
Annoskoko puolitettuna2500g4695kcal232.7g503.2g197.9g110g
Arvot/100g100g188kcal9.3g20.1g7.9g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387993