Riisipuuro kaurajuomaan

Liota riisit yön yli vedessä.

Lisää kattilaan kiehumaan vesi kaurajuoma ja riisit.

Keitä kypsäksi hämmentäen pohjaan palamisen estämiseksi.

Mausta suolalla.

Nauti voisilmän tai kiisselin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g916g3205kcal54.9g696g15.6g18.3g
Vesi, vesijohtovesi 733g0kcal0g0g0g0g
Luomu kaurajuoma (Oatly), annos 100g3297g1154kcal33g214.3g16.5g26.4g
Suola, annos 3g55g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g8718kcal175.8g1820.6g64.2g89.4g
Valittu annoskoko5000g4359kcal87.9g910.3g32.1g44.7g
Annoskoko puolitettuna2500g2180kcal44g455.2g16.1g22.4g
Arvot/100g100g87kcal1.8g18.2g0.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=389139