Broilerikiusaus,tulinen,maidoton

Laita perunasipuli ja broilerisuikaleet kerroksittain vuokaan.

Laita muut ainekset, paitsi vesi, vuokaan ja sekoita tehosekoittajalla ne kaikki sekaisin.

Kaada seos vuokaan perunoiden ja broilerisuikaleiden päälle.

Valele vedellä lopuksi mausteet ym. vuokaan.

Voit sekoittaa halutessasi ennen ja paistamisen aikana.

Kypsennä n. 200-225 asteessa reilu tunti.

Ensin kuumemmassa ja pinnan ruskistuessa vähennä lämpöä ja anna hautua kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasipulisekoitus 1 kg (Rainbow), annos 1000g1786g1161kcal28.6g267.9g1.8g0g
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g1250g1188kcal250g0g21.3g0g
Kevytruoka, kaurakerma, 6 % (Gogreen), annos 200g714g571kcal3.6g50g42.9g7.1g
Jalotofu, kylmäsavu (Oy soya ab), annos 300g366g531kcal60.4g5.5g31.1g0.4g
Suola, annos 3g54g0kcal0g0g0g0g
Punainen thai currytahna (2011) (Spice up!), annos 10g80g60kcal1.8g11.7g0.7g0g
Tulinen chilikastike (Spice up!), annos 200g8.9g5.4kcal0.1g0.9g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g27g87kcal2.7g13.4g2.7g2.7g
Vesi, vesijohtovesi 714g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g7206kcal694.4g698.8g201g20.4g
Valittu annoskoko5000g3603kcal347.2g349.4g100.5g10.2g
Annoskoko puolitettuna2500g1802kcal173.6g174.7g50.3g5.1g
Arvot/100g100g72kcal6.9g7g2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=389449