Paras hernekeitto, raaka

Cashewpähkinöitä voi liottaa muutaman tunnin, jos haluaa.

Blendaa kaikki ainekset sileäksi 1tl meiramin kanssa, paitsi hiivahiutale ja oliiviöljy, joita voi ripotella valmiin annoksen päälle.

Jos käytää pakasteherneitä, voi käyttää kuumaa vettä.

Valmista keittoa voi myös varovasti lämmittää, mutta ei yli 42 asteen.

Tässä herneillä ei tarkoiteta kuivattuja herneitä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Hetsup

Hetsup sanoi...

Erittäin herkullinen, täyttävä ja raikas! Ei muistuta kovinkaan paljon perinteistä hernekeittoa.

sunnuntai 01.12.2013 klo 13:04

AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 2386g1644kcal120.7g223.3g9.5g74g
Sipuli (kuorittu)286g77kcal3.7g13.7g0.6g4.9g
Cashewpähkinä 286g1644kcal57.3g53.8g132.7g10g
Mineraalisuola keskiarvo 19g0.2kcal0.1g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1908g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 95g844kcal0g0g95.4g0g
Oluthiivahiutale (Oy valioravinto ab), annos 10g19g74kcal9.7g7.1g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g8566kcal383g595.8g478g177.8g
Valittu annoskoko5000g4283kcal191.5g297.9g239g88.9g
Annoskoko puolitettuna2500g2142kcal95.8g149g119.5g44.5g
Arvot/100g100g86kcal3.8g6g4.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390928