Vihannesvuoka

Huuhtele ja pilko öljyttyyn vuokaan munakoiso, kesäkurpitsa ja broccoli.

Mausta suolalla, pippurilla ja ruohosipulilla.

Ripottele vuokaan parmesaani ja kaada päälle ruokakerma.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia, sekoita ja laita folio päälle, jatka paistamista toiset puolisen tuntia tai kunnes vuoka näyttää valmiilta.

Hyvä lisäke esimerkiksi kanalle!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma 5 % rypsiöljystä (Valio), annos 250g1508g1207kcal22.6g101.1g75.4g0g
Munakoiso 1207g270kcal6g37.4g2.4g30.2g
Kesäkurpitsa zucchini 1508g272kcal8.4g37.7g6g10.6g
Broccoli 200 g603g127kcal19.9g11.5g3g0g
Mineraalisuola keskiarvo 21g0.3kcal0.1g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g7.5g0.2kcal0g0g0.1g0g
Ruohosipuli 63g14kcal0.9g1.1g0.4g1.5g
Parmesaani (Joku), annos 30g36g139kcal8.7g0g11.9g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)45g326kcal0g0g36.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g4710kcal133.2g377.6g270.8g84.6g
Valittu annoskoko5000g2355kcal66.6g188.8g135.4g42.3g
Annoskoko puolitettuna2500g1178kcal33.3g94.4g67.7g21.2g
Arvot/100g100g47kcal1.3g3.8g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=391378