Lindan linssikeitto

Paahda chilihiutaleita (jos käytät) kuivassa kattilassa hetki.

Lisää sitten sipuli ja öljy pannulle ja paista n. 5 minuuttia.

Lisää linssit, kikherneet, kasvisliemi ja porkkanaraaste ja anna keittyä 15 minuuttia (kunnes linssit pehmenevät).

Lisää tarvittaessa vettä, mausta makusi mukaan (itse laitan tuoretta korianteria, pippuria ja suolaa).

Soseuta keitto ja lisää halutessasi pieni määrä kreikkalaista jugurttia valmiin annoksen päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Lmanttila
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 689g697kcal8.9g33.5g56.5g11.8g
Linssi, vihreä, go green1463g4945kcal424.3g833.9g14.6g446.2g
Kikherne (Gogreen), annos 100g1463g1536kcal117g204.8g29.3g146.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g732g205kcal4.4g43.5g1.5g18.3g
Rypsiöljy 129g1142kcal0g0g129.1g0g
Kreikkalainen jogurtti (Valio), annos 100g430g495kcal25.8g21.5g34.4g0g
Kasvisliemikuutio 95g288kcal9g12.8g22.2g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g18614kcal1178.8g2300g575.2g1248.2g
Valittu annoskoko5000g9307kcal589.4g1150g287.6g624.1g
Annoskoko puolitettuna2500g4654kcal294.7g575g143.8g312.1g
Arvot/100g100g186kcal11.8g23g5.8g12.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393506