Lohikiusaus

Viipaloi lohi paloiksi.

Voitele vuoka.

Laita osa juureksista ja kasviksista vuoan pohjalle ja niiden päälle osa lohisuikaleista.

Laita loput kasvis ja juuressuikaleet lohipalojen päälle.

Sekoita keskenään munat, mausteet, alpro soya sekä vesi.

Kaada seos vuokaan levittäen sitä koko alueelle tasaisesti.

Kallista vuokaa puolelta toiselle mausteiden jaj nesteiden sekoittumiseksi.

Paista aluksi 225 asteessa kiehumiseen saaakka ja pinnan ruskistumiseksi.

ja laske lämpö sitten 175 asteeseen.

Paista uunissa n. reilu tunti, että kasvikset pehmenevät.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavulohi, viipale (Netto), annos 50g763g1336kcal145g0g84g0.8g
Kasvissuikaleet pakaste (Apetit), annos 250g1468g587kcal14.7g118.9g4.4g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g822g230kcal9g39.5g3.3g24.7g
Kananmuna, omega, kuoreton 332g460kcal41.5g1g32.5g0g
Alpro soya light kevyt ruoka, soijakerma 5% (Alpro soya), annos 251g734g477kcal14.7g24.2g33.8g2.2g
Vesi, vesijohtovesi 734g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g132g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g15g25kcal1.2g4.7g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g6231kcal452.2g376.6g316.2g55.4g
Valittu annoskoko5000g3116kcal226.1g188.3g158.1g27.7g
Annoskoko puolitettuna2500g1558kcal113.1g94.2g79.1g13.9g
Arvot/100g100g62kcal4.5g3.8g3.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393603