Hunajaporkkanat, Maidoton, Gluteeniton

500 g porkkanoita
3 rkl Keiju kasvirasvaa (maidoton)
suolaa
2 rkl hunajaa

Pese ja kuori porkkanat.

Leikkaa ne vinottain n. sentin paksuiksi viipaleiksi.

Sulata Keiju paistokasarissa.

Lisää porkkanat ja hyppysellinen ruususuolaa.

Kuullota keskilämmöllä n. 10 minuuttia.

Valuta porkkanoille hunaja.

Anna porkkanoitten hetki karamellisoitua hiukan kuumemmalla levyllä.

Siirrä hunajaporkkanat broilerirullien viereen uuniin vielä 10 minuutiksi.

Herkuttele.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Marjusaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, raaka , annos 100g4255g1404kcal25.5g238.3g8.5g106.4g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)383g2413kcal0g0g268.1g0g
Suola, annos 3g21g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 340g1125kcal1.7g275.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g9883kcal54.4g1026.8g553.2g212.8g
Valittu annoskoko5000g4942kcal27.2g513.4g276.6g106.4g
Annoskoko puolitettuna2500g2471kcal13.6g256.7g138.3g53.2g
Arvot/100g100g99kcal0.5g10.3g5.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=402498