Lohihärnäys

Kuori ja silppua perunat ja sipuli.

Voitele vuoka ja lado perunat, sipulit ja lohet.

Heittele suolaa väliin fiiliksen mukaan.

Sekota munat ja maito ja 1 tl suolaa keskenään ja kaada lopuksi vuokaan.

Päälle voit heittää vielä vaikka sitruunapippuria.

Paista parissa sadassa asteessa niin kauan että munamaito on kokonaan jähmettyny ja perunasilput on kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 450 grammaa

Heiigi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1944g1480kcal36.6g301.4g3.9g19.4g
Kirjolohisuikale sis.suolaa (Apetit), annos 300g833g1208kcal125g0g80.8g0g
Sipuli (kuorittu)306g83kcal4g14.7g0.6g5.2g
Rypsiöljy 28g246kcal0g0g27.8g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1389g458kcal45.8g68.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu500g630kcal55g1.5g45g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g8210kcal532.8g771.4g316.2g49.2g
Valittu annoskoko5000g4105kcal266.4g385.7g158.1g24.6g
Annoskoko puolitettuna2500g2053kcal133.2g192.9g79.1g12.3g
Arvot/100g100g82kcal5.3g7.7g3.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=403479