JVKurmee lihapata

Herefordia lihana
Savustettua paprikaa paprikajauheena
Villisian rasvaa pekonina
Alkoholiton olut koska alkoholi haihtuu, todellisuudessa Kukko pils
Mausteeksi pari katajanoksaa, nippu timjamin oksia, rosmariinin oksa ja muutama laakerinlehti.

Ainakin 4 tuntia uunissa reilu 100 astetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 396 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittoliha naudan lavasta2386g3578kcal477.1g0g190.8g2.4g
Vesi1106g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g351g98kcal2.1g20.9g0.7g8.8g
Sipuli (kuorittu)381g103kcal4.9g18.3g0.8g6.5g
Valkosipuli 76g82kcal6g12.4g0.5g1.6g
Pekoni rasvainen 52g196kcal6.3g0g19.3g0g
Olut, alkoholiton Nikolai521g78kcal1g15.1g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 16g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g1.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.6g4.4kcal0.2g0.6g0.1g0.4g
Paprikajauhe 6.3g20kcal0.9g1.2g0.8g2.4g
Herkkutatti, kuivattu (Pirkka), annos 25g14g41kcal4.1g5g0.5g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g16g7.4kcal0.2g1.2g0.2g0.5g
Tomaattipyree, Pirkka41g34kcal1.4g7.8g0.4g0.4g
Hunaja 32g104kcal0.2g25.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g8694kcal1008.8g216g428.2g46g
Valittu annoskoko5000g4347kcal504.4g108g214.1g23g
Annoskoko puolitettuna2500g2174kcal252.2g54g107.1g11.5g
Arvot/100g100g87kcal10.1g2.2g4.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=405616