Itse tehty kebab

Mausteet sekoitetaan jauhelihaan.

Seoksesta muotoillaan tanko, joka kiedotaan tiiviisti vahvaan folioon.

Kypsennetään uunipellin päällä uunin keskitasolla 100 asteessa noin 4 tuntia.

Annetaan vetäytyä vielä puoli tuntia uunista oton jälkeen ennen folion avaamista.

Vinkkinä että kannattaa pistää leivinpaperi uunipellille kun foliosta tulee nestettä ulos.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1047 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 4776g10575kcal835.7g0g811.8g0g
Aromisuola (5g)215g120kcal1.5g22.6g2.4g4.5g
Mustapippuri 10g27kcal1g3.7g0.3g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g21444kcal1676.4g52.6g1629g14g
Valittu annoskoko5000g10722kcal838.2g26.3g814.5g7g
Annoskoko puolitettuna2500g5361kcal419.1g13.2g407.3g3.5g
Arvot/100g100g214kcal16.8g0.5g16.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=408293