Parsakaali-aurajuustokeitto

Keitä litra vettä, heitä sipulin silppu, kaksi viipaletta paloiteltua vaaleata leipää, parsakaalin palat sekä valkosipuli veteen ja keitä kunnes parsakaali on kypsä.

Sekoita joukkoon lihaliemikuutiot (ei tarvitse olla kanaliemikuutio voi olla muukin - itseltäni loppui kanaliemi, joten laitoin 1 kanaliemi ja 1 lihaliemi).

Sekoita Aura -juusto joukkoon sekä kerma kun juusto on sulanut.

Sauvasekoittimella soseuta keitto.

Mausta oman maun mukaan.

Itse laitoin pippurisekoitusta myllystä, valkosipulitabascoa, paprikajauhetta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Johanna43
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aurajuusto852g2898kcal170.5g0g247.2g0g
Sipuli 568g172kcal7.1g27.3g1.1g9.7g
Parsakaali brokkoli 2841g996kcal131.2g55.4g8.5g71g
Liemikuutio, kanaliemi, Knorr (10g)114g307kcal13.6g14.8g21.6g0g
Kuohukerma (Castillo), annos 50g568g1807kcal13.1g17g187.5g0g
Valkosipuli 57g62kcal4.5g9.3g0.3g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g12481kcal680g247.6g932.4g163.8g
Valittu annoskoko5000g6241kcal340g123.8g466.2g81.9g
Annoskoko puolitettuna2500g3120kcal170g61.9g233.1g41g
Arvot/100g100g125kcal6.8g2.5g9.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411036