Lammaspullat

Sekoita jauhelihaan muna, kauraleseet, silputtu sipuli sekä valkosipuli ja mausteita.

Mausteiksi sopii pippuri, suola ja yrtit.

Tee taikinasta 14 isoa lihapullaa ja paista ne ruokalusikallisessa öljyä.

Kaksi pullaa/annos

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, lampaan, rasvaa 14 % 3571g7272kcal639.3g0g528.6g0g
Sipuli (kuorittu)536g145kcal7g25.7g1.1g9.1g
Valkosipuli, tuore, silputtu89g93kcal7.1g14.6g0.5g1.9g
Kauralese 268g964kcal48.2g122.1g20.6g46.9g
Kananmuna kuorineen punnittu 536g673kcal58.9g1.4g48.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g18292kcal1521g327.6g1198.2g115.8g
Valittu annoskoko5000g9146kcal760.5g163.8g599.1g57.9g
Annoskoko puolitettuna2500g4573kcal380.3g81.9g299.6g29g
Arvot/100g100g183kcal15.2g3.3g12g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=418098