Bataatti-kesäkurpitsalisäke

Pilko kesäkurpitsa ja kuorittu bataatti vuokaan.

Mausta mineraalisuolalla ja maustepippurilla, pirskota päälle vähän kylmäpuristettua rypsiöljyä ja sekoittele.

Paista 200 asteessa noin tunnin, puolivälissä sekoitellen.

Soseuta sauvasekoittimella karkeaksi muusiksi.

Hyvää vaikkapa loimulohen lämpimänä lisäkkeenä!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 3103g2512kcal48.7g522.2g1.6g93.1g
Kesäkurpitsa zucchini 1824g329kcal10.2g45.6g7.3g12.8g
Mineraalisuola keskiarvo 19g0.2kcal0.1g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.5g0kcal0g0g0g0g
Virgino kylmäpuristettu rypsiöljy54g471kcal0g0g53.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g6624kcal118g1135.6g124.8g211.8g
Valittu annoskoko5000g3312kcal59g567.8g62.4g105.9g
Annoskoko puolitettuna2500g1656kcal29.5g283.9g31.2g53g
Arvot/100g100g66kcal1.2g11.4g1.2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=418773