Paistettua kesäkurpitsaa tomaatin kera

Nosta paistinpannun lämpö kovaksi.

Leikkaa kesäkurpitsasta siemenet pois, pilko sopiviksi suupaloiksi.

Paistakovassa lämmössä, lisää timjami ja puolitetut kirsikkatomaatit.

Kypsennä.

Lopuksi lisää loraus balsamicoa ja anna hieman vetäytyä kasaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 3557g642kcal19.9g88.9g14.2g24.9g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)1270g254kcal7.6g44.5g3.8g0g
Voi, 1 tl, 5 g51g371kcal0.5g0.5g40.7g0g
Timjami 10g29kcal0.9g2.7g0.8g3.8g
Mustapippuri, annos 1g10g23kcal1.1g3.9g0.3g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g102g97kcal1.1g18.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g2832kcal62.2g318g119.6g57.4g
Valittu annoskoko5000g1416kcal31.1g159g59.8g28.7g
Annoskoko puolitettuna2500g708kcal15.6g79.5g29.9g14.4g
Arvot/100g100g28kcal0.6g3.2g1.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422181