Makaronilaatikko

Laita kuivatut sienet pieneen vesimäärään turpoamaaan edellisenä päivänä.

Paista jauheliha ja lisää siihen kerma ja sienet nesteineen.

Laita suolaa ja muita mausteita maun mukaan.

Kaada "kastike" kuivien makaroonien päälle, lisää nestettä tarvittaessa.

(vaatii normaalia enemmän nestettä) Sekoita lihat tasan joka puolelle.

Voit lisätä päälle juustoraastetta.

Paista 200 C uunissa kunnes se on kauniin värinen päältä (n. 45 min) tai tee pataa hellalla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Ullamaija61
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino makarooni/raisio(400g)1613g5645kcal209.7g1112.9g40.3g48.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1613g2677kcal306.5g0g161.3g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1613g1371kcal16.1g56.5g112.9g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g161g48kcal1.6g6.5g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g19484kcal1067.8g2351.8g630g96.8g
Valittu annoskoko5000g9742kcal533.9g1175.9g315g48.4g
Annoskoko puolitettuna2500g4871kcal267g588g157.5g24.2g
Arvot/100g100g195kcal10.7g23.5g6.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=427118