Raaka tattarimarjapuuro

Huuhtele tattari huolellisesti ja pistä se yön yli likoamaan runsaaseen veteen.

Toista sama käsittely siemenille.

Huuhtele seuraavana aamuna huolellisesti sekä siemenet että tattari ja kaada blenderiintai monitoimikoneeseen.

Lisää marjat ja banaani ja aja hienoksi.

Kaada valmis puuro tarjoiluastioihinja koristele siemenillä ja kukilla.

Siemenet: auringonkukka, kurpitsan ja seesaminsiemeniä.

Marjoja voi vaihdell; puolukka, mansikka, vadelma jne.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Tammitytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarisuurimo / -jauho 896g2892kcal106.5g541.9g17.9g52g
Auringonkukansiemen 797g4732kcal183.3g100.4g394.4g47.8g
Seesaminsiemen, kuorineen 239g1612kcal64.3g16.5g138.6g29.4g
Mustaherukka 1992g1174kcal21.1g155.4g8g115.5g
Banaani, kuorittu 1036g901kcal11g189.6g4.1g18.6g
Himalajan suola (Tuisa), annos 5g40g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g22623kcal772.4g2007.6g1126g526.6g
Valittu annoskoko5000g11311kcal386.2g1003.8g563g263.3g
Annoskoko puolitettuna2500g5656kcal193.1g501.9g281.5g131.7g
Arvot/100g100g226kcal7.7g20.1g11.3g5.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428075