Riikan vatruskat

1kg keitettyjä perunoita muusataan
Sekoita mukaan
1/2 dl kauraleseitä
1 1/2dl vehnäjauhoja
1 kananmuna
1 tl suolaa
Täyte:
2 dl puuroriisiä
1 tl suolaa
1dl maitoa
2 keitettyä kananmunaa
1 raaka kananmuna

Tee taikinasta pieniä kakkaroita, laita sisään täytettä ja taita puolikuun muotoisiksi.

Paista 250 asteessa noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Tuomela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 3106g2353kcal58.1g479g6.2g31.1g
Kananmuna kuoreton 170g242kcal21.2g0.5g17.4g0g
Kauralese 78g280kcal14g35.4g6g13.6g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 311g1066kcal31.7g217.4g3.7g10.9g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)497g606kcal10.9g135.2g1.5g4g
Kananmuna kuoreton 171g244kcal21.4g0.5g17.5g0g
Kananmuna, keitetty 342g487kcal42.7g1g35g0g
Maito, Kevyt311g143kcal9.9g14.9g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g10842kcal419.8g1767.8g184g119.2g
Valittu annoskoko5000g5421kcal209.9g883.9g92g59.6g
Annoskoko puolitettuna2500g2711kcal105g442g46g29.8g
Arvot/100g100g108kcal4.2g17.7g1.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=429196