Couscous-juustosalaatti

Kypsennä couscous tai burgur ohjeen mukaan.

Laita veteen kasvisliemikuutio.

Pilko tomaatit ja kurkut juliennesuikaleiksi tai pikkusormenpään kokoiseksi palaseksi.

Pilko persilja, rucola ja halutessasi esimerkiksi ruukullinen basilikaa tai korianteria.

Mausta sitruunamehulla ja halutessasi pippurilla tai tarjoa salaatti maukkaalla vinegrettikastikkeella.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Couscous, keitetty, annos 100g963g3468kcal139.7g674.4g22.2g11.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1204g245kcal7.2g45.8g3.6g16.9g
Kurkku,tuore 100g1445g139kcal8.7g20.2g1.4g0g
Persilja 289g79kcal4g3.2g0.6g23.1g
Rucola, lautaselinen n. 30g145g22kcal1.4g2.9g0.3g2g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g135g162kcal3.4g8.1g12.1g2g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g723g2023kcal137.3g0g166.2g7.2g
Sitruunamehu, laimentamaton96g20kcal0.3g1.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g12315kcal604g1512.2g412.8g125.8g
Valittu annoskoko5000g6157kcal302g756.1g206.4g62.9g
Annoskoko puolitettuna2500g3079kcal151g378.1g103.2g31.5g
Arvot/100g100g123kcal6g15.1g4.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430352