TC Lihapyörykät

Sekoita kulhossa sipulikeittoainekset, vesi ja korppujauhot.

Anna turvota viisi minuuttia ja lisää muna ja jauheliha.

Muotoile lihapyöryköitä tai jauhelihapihvejä.

Paista 225 asteen lämpötilassa noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr)381g1029kcal28.6g186.8g19.1g38.1g
Korppujauho 183g671kcal19.2g137.3g1.9g9.7g
Vesi1100g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 403g575kcal50.4g1.2g41.3g0g
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g2933g3812kcal615.8g0g205.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g12176kcal1428g650.6g535.2g95.6g
Valittu annoskoko5000g6088kcal714g325.3g267.6g47.8g
Annoskoko puolitettuna2500g3044kcal357g162.7g133.8g23.9g
Arvot/100g100g122kcal14.3g6.5g5.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433808