Jauhelihavartaat

Reseptillä tulee 16 isohkoa varrasta.

Mausteeksi maustepippuria, mustaapippuria, suolaa ja paprikajauhetta maun mukaan.

Sotke muut kuin öljy ja voi taikinaksi ja sekoita kunnolla että taikina sitkistyy.

Uunipellille 50g oliiviöljyä ja 50g voita.

Ruskita ne ekana kevyesti.

Älä käytä leivinpaperia.

Jaa taikina ensin palleroiksi niin saat tasakokoiset vartaat.

Muotoile pitkulaiseksi pitkien puutikkujen ympärille.

Lado vartaat pellille ja paistele joka puolelta niin kuumalla uunilla kuin irti lähtee.

Paistoaika on sen aikaa kun saat kivan paistetun pinnan ympäriinsä.

ps. reseptissä rasvamäärää on tiputettu alaspäin koska suurin osa siitä jää paistopannulle.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Juutis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 3125g6920kcal546.9g0g531.3g0g
Sipuli (kuorittu)500g135kcal6.5g24g1g8.5g
Kauralese 208g750kcal37.5g95g16g36.5g
Kananmuna kuoreton 500g713kcal62.5g1.5g51.3g0g
Gouda juusto500g2150kcal135g0g175g0g
Voi 83g605kcal1g0.3g67.8g0g
Oliiviöljy 83g737kcal0g0g83.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g24019kcal1578.8g241.6g1851.4g90g
Valittu annoskoko5000g12010kcal789.4g120.8g925.7g45g
Annoskoko puolitettuna2500g6005kcal394.7g60.4g462.9g22.5g
Arvot/100g100g240kcal15.8g2.4g18.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=440272