Kukkakaali-parsakeitto

250g kukkakaalia
250g parsakaalia
2 dl kevytkermaa 15%
1 iso sipuli
8 g oliiviöljyä
1 kasvisliemikuutio
mustapippuria

Pilko kaalien kukinnot ja sipuli.

Kuullota ison kattilan pohjalla öljyssä ensin sipuli ja lisää kaalit, kuullota hetki ja lisää vettä, niin että kaalit peittyvät.

Kunnes vesi kiehuu, niin lisää kasvisliemikuutio, kerma ja mustapippuri.

Sekoita.

Anna kiehua 10min.

Soseuta keitoksi sauvasekoittimella.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Tepajee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 1543g371kcal27.9g34g4.6g35.5g
Sipuli (kuorittu)617g167kcal8g29.6g1.2g10.5g
Parsakaali brokkoli 1543g541kcal71.3g30.1g4.6g38.6g
Kasvisliemikuutio, Knorr62g173kcal4.9g5.9g14.8g1g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)1235g1975kcal33.3g33.3g185.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g6454kcal290.8g265.8g420.8g171.2g
Valittu annoskoko5000g3227kcal145.4g132.9g210.4g85.6g
Annoskoko puolitettuna2500g1614kcal72.7g66.5g105.2g42.8g
Arvot/100g100g65kcal2.9g2.7g4.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=443139