Goleslaw

Raasta porkkana ja kaali,
sekoita kastikkeen aineet ja lisää raasteeseen, anna tekeytyä muutama tunti.

Hunajan voi korvata sokerilla, vaihtelua saa lisäämällä valkosipulia, ruohosipulia, sipulinvarsia, persiljaa jne.

Kannattaa tehdä kerralla iso annos, säilyy hyvin jääkaapissa useita päiviä ja vain paranee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Kariina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 1482g484kcal9.2g82.4g3g37.8g
Kaali, valkokaali1482g313kcal17.8g50.4g3g31.1g
Sipuli (kuorittu)370g100kcal4.8g17.8g0.7g6.3g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g111g22kcal0g7.2g0g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl37g52kcal1.7g3.4g3.5g0g
Hunaja 52g171kcal0.3g41.9g0g0g
Suola, annos 3g22g0kcal0g0g0g0g
Majoneesi rasvaton 704g390kcal5.8g87.1g0.6g0g
Hapukoor 10% (Alma), annos 30g741g874kcal22.2g29.6g74.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g4814kcal123.6g639.6g169.8g150.4g
Valittu annoskoko5000g2407kcal61.8g319.8g84.9g75.2g
Annoskoko puolitettuna2500g1203kcal30.9g159.9g42.5g37.6g
Arvot/100g100g48kcal1.2g6.4g1.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444316