Italianpata(m)

Ruskista jauheliha.

Lisää joukkoon vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää italianpatapussin sisätö sekoittaen.

Anna kiehua hiljalleen 15 min. Anna vielä vetäytyä kannen alla n.10min.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Italianpata tumma pasta (Rainbow), annos 135g610g604kcal53.7g42.7g22g4.9g
Naudan jauheliha (Hk), annos 400g1707g2902kcal341.5g0g170.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 2683g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g7012kcal790.4g85.4g385.4g9.8g
Valittu annoskoko5000g3506kcal395.2g42.7g192.7g4.9g
Annoskoko puolitettuna2500g1753kcal197.6g21.4g96.4g2.5g
Arvot/100g100g70kcal7.9g0.9g3.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445505