Lihamureke, gluteeniton

Laita astiaan fibrex, kermaviili ja vesi.

Anna seistä noin varttitunti
- Kuullota sipuli öljyssä
- sekoita kaikki ainekset astiassa hyvin
- muotoile uunipellille kostutetuilla käsillä lihamureke.

Paista 200 asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Raijuli42
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 2579g5711kcal451.4g0g438.5g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 737g975kcal19.4g23.6g88.4g0g
Maustepippuri, annos 1g55g1.7kcal0g0g0.6g0g
Sipuli (käsittelemätön)295g80kcal3.8g14.1g0.6g5g
Suola, annos 3g37g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 369g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 22g63kcal2.3g9.4g0.5g5.8g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g427g556kcal56g1.3g35.5g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale369g221kcal36.8g18.4g1.1g269g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl111g973kcal0g0g110.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g17160kcal1139.4g133.6g1351.4g559.6g
Valittu annoskoko5000g8580kcal569.7g66.8g675.7g279.8g
Annoskoko puolitettuna2500g4290kcal284.9g33.4g337.9g139.9g
Arvot/100g100g172kcal11.4g1.3g13.5g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445796