Bolognese

400g naudan jauheliha (10% rasvaa)
pieni sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 rkl tomaattipyrettä
1 prk yrttitomaattimurskaa
1 rkl oliiviöljyä

suolaa, mustapippuria, valkopippuria yrttimausteita, paprikajauhetta, chilijauhetta

ruskista jauheliha omassa rasvassaan, lisää pannulle öljyä ja lisää pilkotut sipulit, kääntele hetki ja mausta oman maun mukaan
lisää tomaattimurska ja pyree sekä vesi ja anna hautua miedolla lämmöllä vähintään 15 min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Tepajee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan jauheliha 10% (Pirkka), annos 100g2339g3509kcal474.9g0g187.1g0g
Sipuli (kuorittu)292g79kcal3.8g14g0.6g5g
Valkosipuli 29g32kcal2.3g4.8g0.2g0.6g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g88g84kcal3.7g14.9g0.2g4.3g
Polpa tomaattimurska (aromaattiset yrtit) (Mutti), annos 370g2164g714kcal32.5g103.9g8.7g0g
Oliiviöljy 88g776kcal0g0g87.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g10387kcal1034.4g275.2g569g19.8g
Valittu annoskoko5000g5193kcal517.2g137.6g284.5g9.9g
Annoskoko puolitettuna2500g2597kcal258.6g68.8g142.3g5g
Arvot/100g100g104kcal10.3g2.8g5.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447433