TC Gulassi

1. Paista lihasuikaleet ja sipuli erissä oliiviöljyssä ja laita pataan.

2. Lisää tomaattimurska ja paprika ja mausta meiramilla ja kuminalla.

3. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää paloiteltu paprika.

4. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää perunat.

5. Anna hautua vielä 10 minuuttia, jotta perunat lämpenevät.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 74g653kcal0g0g73.8g0g
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g1476g1993kcal324.7g0g73.8g0g
Tomaattimurska 1476g434kcal8.3g78.2g3g28g
Sipuli (kuorittu)369g100kcal4.8g17.7g0.7g6.3g
Paprika, punainen554g142kcal5g25.5g2.2g11.1g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 646g489kcal12.1g99.6g1.3g6.5g
Paprikajauhe 37g119kcal5.5g6.8g4.8g13.8g
Punaviinikastikepohja, demi glace (Hk), annos 1g369g258kcal28.8g32.5g1.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g8374kcal778.4g520.6g321.4g132.8g
Valittu annoskoko5000g4187kcal389.2g260.3g160.7g66.4g
Annoskoko puolitettuna2500g2094kcal194.6g130.2g80.4g33.2g
Arvot/100g100g84kcal7.8g5.2g3.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447755