Hirvipaisti

Sulata hirvenlihapala jääkaapissa, leikkele pieniksi kuutioiksi.

Pieni sipulit ja keitä vesi
laita uuni lämpiään 200 asteeseen.

Lado lihat ja sipulit ja mausteet uunivuokaan ja kaada kuuma vesi päälle, pistä uuniin ja anna olla siellä n. 3 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 2486g2794kcal525.2g0g74.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 2131g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g21g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g7.1g0.2kcal0g0g0.1g0g
Valkosipuli 71g77kcal5.6g11.6g0.4g1.5g
Sipuli 284g86kcal3.6g13.6g0.6g4.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g5913kcal1068.8g50.4g151.4g12.6g
Valittu annoskoko5000g2957kcal534.4g25.2g75.7g6.3g
Annoskoko puolitettuna2500g1478kcal267.2g12.6g37.9g3.2g
Arvot/100g100g59kcal10.7g0.5g1.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=449564