Kaalipata karjalanpaistista

Laita kaikki ainekset isoon kattilaan.

Lisää valkopippuria ja valkosipulia oman maun mukaan.

Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta hiljalleen kuplien 2-3 tuntia.

Kypsän kaalipadan voi soseuttaa ja syödä sosekeittona.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Iisebel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 1794g498kcal21.3g72.8g3.6g37.7g
Karjalanpaisti lihat (X-tra), annos 800g897g1345kcal152.5g3.6g78.9g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl67g168kcal8.1g1g14.8g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 2242g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g4023kcal363.8g154.8g194.6g75.6g
Valittu annoskoko5000g2012kcal181.9g77.4g97.3g37.8g
Annoskoko puolitettuna2500g1006kcal91g38.7g48.7g18.9g
Arvot/100g100g40kcal3.6g1.5g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=454704