Porohernekeitto

Liota herneet yön yli. Keitä jonkun aikaa.

Lisää joukkoon savuluut, pilkotut porkkanat ja sipulit.

Mausta meiramilla, laakerinlehdillä ja mustapippurilla.

Lisää paistetut poronlihasuikaleet.

Irrota lopuksi savuluista lihat.

Keitä hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 663g2004kcal118.8g321.6g6.6g71g
Porkkana 430g141kcal2.7g23.9g0.9g11g
Sipuli (kuorittu)393g106kcal5.1g18.8g0.8g6.7g
Vesi, vesijohtovesi 2653g0kcal0g0g0g0g
Poronliha 663g845kcal143g0g29.8g0g
Grilliluut (Hk), annos 100g199g478kcal29.6g5.6g37.4g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g7146kcal598.4g739.8g151g178.2g
Valittu annoskoko5000g3573kcal299.2g369.9g75.5g89.1g
Annoskoko puolitettuna2500g1787kcal149.6g185g37.8g44.6g
Arvot/100g100g72kcal6g7.4g1.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=456346