Lättytaikina

2 munaa
1 tl suolaa
3.3 dl vichy
1.7 dl vettä
1 dl vehnäjauhoa
1 dl ohrajauhoa
Annoksesta tulee n. 5 isoa muurikkalettua ja yhteen lettuun menee taikinaa n. 150g.

Huomio paistamiseen tarvittava rasva ja muut lisukkeet.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Skippyli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho, Myllyn Paras, 1dl=65g436g1396kcal43.6g283.6g8.7g45.8g
Vehnäjauho puolikarkea 436g1497kcal44.5g305.4g5.2g15.3g
Vesi1141g0kcal0g0g0g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g2215g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g34g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 738g1024kcal92.3g2.2g72.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g7833kcal360.8g1182.4g172.4g122.2g
Valittu annoskoko5000g3917kcal180.4g591.2g86.2g61.1g
Annoskoko puolitettuna2500g1958kcal90.2g295.6g43.1g30.6g
Arvot/100g100g78kcal3.6g11.8g1.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67274