Mansikkakakku

Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot ja leivinjauhe.

Kaada jauhotettuun vuokaan ja paista 200 asteessa noin 30 min. Anna jäähtyä ja leikkaa kolmeen osaan.

Vatkaa vispi vaahdoksi ja lisää rahka.

Laita kerrosten väliin purkki mansikkajälkiruokaa ja rahkaseosta.

Koristele rahkaseoksella ja tuoreilla mansikoilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Mupuinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 768g1095kcal96g2.3g78.7g0g
Sokeri 445g1806kcal0g444.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 454g1557kcal46.2g317.6g5.4g15.9g
Vispikerma Flora 20%873g1920kcal26.2g43.6g174.5g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki873g489kcal74.2g43.6g1.7g0g
Mansikka 698g325kcal3.5g58.6g1.4g13.3g
Piltti, mansikkajälkiruoka (125g)873g524kcal4.4g113.4g4.4g18.3g
Leivinjauhe 18g31kcal0.9g6.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g15492kcal502.8g2060.6g532.2g95.2g
Valittu annoskoko5000g7746kcal251.4g1030.3g266.1g47.6g
Annoskoko puolitettuna2500g3873kcal125.7g515.2g133.1g23.8g
Arvot/100g100g155kcal5g20.6g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71653