Lohi-sipulikastike

Poista nahka lohesta ja paloittele se kuutioiksi.

Viipaloi sipulit.

Paista lohikuutiot ja sipulit pannulla.

Lisää ruokakerma ja creme fraiche.

Anna hautua hetki.

Mausta oman maun mukaan currylla, tinjamilla, mustapippurilla ja suolalla.

Tarjoile riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Elsikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 2128g4156kcal397.7g0g287.2g0g
Pakastevihannekset (Rainbow), annos 100g887g310kcal21.3g41.7g4.4g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)887g754kcal8.9g31g62.1g0g
Creme Fraiche, Ingman, 5%709g567kcal22.7g42.6g35.5g0g
Sipuli 390g118kcal4.9g18.7g0.8g6.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g11810kcal911g268g780g13.2g
Valittu annoskoko5000g5905kcal455.5g134g390g6.6g
Annoskoko puolitettuna2500g2953kcal227.8g67g195g3.3g
Arvot/100g100g118kcal9.1g2.7g7.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73329